TENTANG KAMI

KONTRAKTOR BERPENGALAMAN..


.NR Concept Resources merupakan syarikat kontraktor berpengalaman 10 tahun yang pakar dalam ubahsuai rumah, bina rumah, pembuatan table top konkrit, wiring, plaster ceiling, tiling dan pelbagai lagi. Lihat senarai penuh kepakaran kami diruangan perkhidmatan yang kami sediakan.


Harga yang kami tawarkan adalah berpatutan, murah disamping pembuatan lebih cepat dan design 100% mengikut kemahuan pelanggan disamping khidmat nasihat daripada kami selaku kontraktor bertauliah. Paling utama sekali, kami hanya menggunakan bahan berkualiti tinggi untuk ketahanan jangka panjang, malah kami berani memberi waranti baiki percuma kalau ada kerosakan sekiranya ia berpunca daripada pihak kami.


PILIHAN TEPAT BERSAMA NR CONCEPT

KONTRAKTOR BERPENGALAMAN KAMI AKAN MEMBANTU ANDA...

KLIK UTK SEBUT HARGA

"Profesionalisme adalah prioriti kami. Kami menyediakan dokumen kontrak hitam putih agar anda selesa dan yakin berurusan dengan kami apabila ia melibatkan sejumlah transaksi wang. Kami akan  membantu dalam melakarkan rumah idaman anda mengikut citarasa anda dan mengubah ia kepada realiti yang terindah. Matlamat utama kami adalah anda gembira dan berpuas hati dengan hasil tangan serta kualiti kerja kami berikan"

kenapa anda harus memilih nr concept

barang berkualiti

20180925_133025

Kami hanya menggunakan bahan binaan berkualiti tinggi untuk ketahanan jangka panjang. Tentu anda tidak mahu kerugian kena baiki rumah selalu bukan?

harga berpatutan

web 2
Harga kami sungguh berpatutan jika dibandingkan dengan kontraktor lain disamping masih mengekalkan kualiti. Anda boleh bandingkan harga kami.. Yang penting harga kami tidak membebankan pelanggan.

pengalaman  luas

20140205_162813
Kami berpengalaman luas menyiapkan pelbagai kategori projek. Kombinasi lebih 30 tahun pengalaman dalam pembinaan.

apa kata pelanggan kami

"NR Concept the best..layanan tip top..apa yang saya tak faham dan tanya smuanya mereka terangkan..tak kira siang ke lewat malam ke cuti ke sekiranya saya message mesti mereka reply.. very friendly..service pun terbaik" -  PUAN SUHAIZA -  SHAH ALAM

TABLE TOP & RENOVATION MURAH.. HARGA BERPATUTAN

Klik Sebut Harga